Nieuw: BeneGas Light 7,5 kg!

      

Informatie voor bewoners/recreanten

Wijzigingen / gasstanden doorgeven? Zie het keuzemenu links op deze pagina!

Elke bungalow/chalet/caravan op het park heeft een eigen gasmeter. Deze gasmeters zijn geijkt, verzegeld en voorzien van een uniek nummer. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende propaangas in de tank zit, zodat u te allen tijde gebruik kunt maken van ons gas. Naast het leveren van het gas, verzorgen wij de administratie en rekenen wij direct met de bewoners/recreanten af. Ook verzorgen wij de technische kant van het gasleidingnet. Onze technische dienst legt gasleidingen aan, keurt het centrale propaannet en verzorgt de plaatsing en aansluiting van de gasmeters.

Wanneer u een nieuwe klant bij ons bedrijf bent, willen we u allereerst van harte welkom heten. Zodra u als nieuwe klant bij ons aangemeld wordt, ontvangt u een overeenkomst in 2-voud voor de levering van het gas. In die overeenkomst vindt u alle tarieven en voorwaarden betreffende de gaslevering. Wij verzoeken u vriendelijk de ontbrekende gegevens in te vullen en de overeenkomst te ondertekenen. U kunt de overeenkomst inscannen en mailen naar m3@gulikerputten.nl of gratis opsturen naar: Guliker's Gas- en Oliehandel BV, Antwoordnummer 1, 3860 XA Putten.

Maandelijks berekenen we een voorschotbedrag voor de gaslevering. Ons streven is dit voorschotbedrag zo in te vullen, zodat het passend is bij uw gasverbruik. Mocht u een ander voorschotbedrag wensen is dit geen probleem. U kunt een ander bedrag op de overeenkomst invullen en wij passen dit dan aan. 

Na ondertekening van de overeenkomst zullen we het maandelijkse voorschotbedrag van uw bankrekening incasseren. Wanneer u liever een ander betalingsmechanisme heeft, kunt u zelf maandelijks onder vermelding van uw klantnummer het voorschotbedrag aan ons overmaken. Uw klantnummer kunt u vinden op de voorzijde van uw overeenkomst. Het voorschot dient voor de 15e van elke maand op onze bankrekening bijgeschreven te zijn. 

Minimaal 1x per jaar komen we de gasmeterstanden opnemen en ontvangt u een afrekening. Op deze afrekening worden de kosten en de betaalde voorschotten verrekend. Wanneer u ons gemachtigd heeft om van uw bankrekening te incasseren, zal deze jaarrekening (indien van toepassing) geïncasseerd worden. Ook passen we het maandelijkse voorschot aan. Onderaan de afrekening staat vermeld welk maandelijks voorschotbedrag er in de komende periode geïncasseerd zal worden. Wanneer u zelf de voorschotbedragen overmaakt, verzoeken we u om de maandelijkse overboeking aan te passen. Natuurlijk zullen we, indien u geld retour ontvangt, dit zo spoedig mogelijk naar uw bankrekening overmaken.

Wanneer u wijzigingen of gasmeterstanden door wilt geven, kunt u gebruik maken van de formulieren op onze website. Ook als u een vraag heeft, kunt u deze via het contactformulier stellen. Mocht u toch liever iemand persoonlijk spreken, wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0341-36 99 00.

Powered by Spirion