Contact

Anita

Receptioniste

Neem contact met ons op!

Guliker’s Gas- en Oliehandel BV

Ambachtstraat 16, 3882 BB Putten
Postadres: Postbus 163, 3880 AD  Putten

t: +31 (0)341 36 99 00
e: info@gulikerputten.nl

Let op: onze openingstijden zijn gewijzigd!
Kantoor geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot  17.15 uur

Steunpunt Guliker in Nieuwaal
Waalbandijk 13, 5313 AJ Nieuwaal

Contact opnemen

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. De gegevens in het formulier hebben we nodig om contact op te nemen en je vragen goed te kunnen beantwoorden. Wij zullen jouw gegevens nooit ongevraagd delen met derden.

Hier waren andere mensen naar op zoek:

Hoe vaak moet mijn gastank gevuld worden en wanneer kan ik dan het beste contact opnemen?

Dat hangt er van af hoeveel gas je verbruikt.

Je controleert zelf de inhoud van je tank via de inhoudsmeter op je gastank. Indien het volume lager is dan 30% neem je contact op met ons voor een bestelling of bestel je zelf online via het bestelfomulier op deze website.

Hoe bestel ik olie voor levering op locatie?

Dat kan eenvoudig via ons bestelformulier op de site. Daarop kun je aangeven wat je nodig hebt en wanneer je dit geleverd wilt hebben. Mocht je nog een ordernummer of andere opmerkingen hebben, kun je dit gewoon aangeven. Vind je het fijner om iemand te spreken? Bel dan tijdens kantooruren met 0341-36 99 00.

Kan ik met mijn bankpas bij jullie tanken?

Ja, dat bij ons tankstation aan de Ambachtstraat, zelfs 24 uur per dag. Ook met een travelcard of een multitankcard kun je bij ons terecht. Voor de locatie aan de Handelsweg heb je een Goldcard nodig.

Leveren jullie ook gasflessen?

Wij leveren alleen gasflessen op locatie bij zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen eenvoudig bestellen via het bestelformulier op onze site. Hierop kun je je producten selecteren, de uiterste leverdatum aangeven en eventuele opmerkingen doorgeven.

Als particulier kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur gasflessen afhalen bij de Ambachtstraat 16. Je kunt bij ons pinnen en we hebben altijd voldoende op voorraad, dus reserveren is niet nodig!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op met onze receptioniste. Zij kan u antwoord geven op al uw product en dienst gerelateerde vragen.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Bekijk hier ons privacystatement.