Nieuw: BeneGas Light 7,5 kg!

      

Actuele brandstofprijzen


Hiernaast treft u onze actuele brandstofprijzen aan. Onze tankstations zijn 24 uur per dag geopend. U kunt dus dag en nacht bij ons terecht. Uitzondering hierop is het tanken van LPG. Uit veiligheidsoverwegingen is dit alleen mogelijk tijdens de openingstijden van ons kantoor. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. De brandstof die u kiest is voorzien van additieven. Dankzij de reinigende werking in de motor, kiest u voor maximale rijprestaties en optimaal rijplezier. 

Onze brandstoffen (benzine en diesel) voldoen aan de Europese richtlijn brandstofkwaliteit en bevatten naast koolwaterstoffen uit aardolie-raffinage ook biobrandstoffen. Dit zijn hernieuwbare  brandstoffen gemaakt uit grondstoffen of afvalstoffen van biologische oorsprong.

Informatie over biobrandstoffen

..

.

Betalen kan gemakkelijk met de pinpas. Bedrijven en leaserijders zijn bij ons van harte welkom met hun travelcard of multitankcard. Voor zakelijke klanten hebben we ook een Goldcard, Daarmee heeft u altijd een duidelijk overzicht van de brandstofkosten van uw bedrijf.

Meer info voor bedrijven

.

.

Powered by Spirion